Gizlilik Politikası

Gazetekeyfi.com kullanıcılarının güvenliğini esas alan ve bu güvenliği korumak için üstüne düşen görevleri yerine getiren bir yayın politikası izlemektedir.
Gazetekeyfi.com sitesinde reklam hizmeti sunmak için 3. taraf reklam hizmeti veren şirketler ile çalışılmaktadır. Bu reklam şirketleri, ziyaretiniz sırasında elde ettikleri bazı bilgileri, ilginizi çekecek ürünlerin ve hizmetlerin reklamını size göstermek için kullanabilir.


Gazetekeyfi.com sitesi değişik internet sitelerine link vermektedir. Gazetekeyfi.com sitesi bağlantı verdiği bu sitelerin gizlilik prensiplerinden ve yayın içeriğinden sorumlu değildir.
Gazetekeyfi.com çeşitli haber kaynaklarından aldığı haberleri iframe veya rss şeklinde yayınlamaktadır ve bu haber içeriklerinden direk olarak sorumlu değildir. Haberlerle ilgili şikayetlerinizi ilgili haber kaynağı ile iletişim kurarak çözebilirsiniz.


3. taraf reklam gösterici bir firma olan Google, Gazetekeyfi.com sitesinde reklam yayınlamak için bilgisayarınızdaki çerezlerden yararlanır. Google, bilgisayarınızdaki DoubleClick DART çerezlerini kullanarak sizin ilginizi çekebilecek reklamları gösterir.
Bu konuda daha geniş bilgi almak ve bu reklamların bilgisayarınızda gösterilmesini engellemek için http://www.google.com/privacy_ads.html web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Gazetekeyfi.com sitesinin kullanıcıları, yukarıda yazılan şartları kabul etmiş sayılırlar. Bu konuda daha geniş bilgi almak isterseniz, lütfen iletişim kurunuz.


Gazete Keyfi - Copyright 2001-2020


İletişim: gazetekeyfi09@gmail.com