Atatürk 100

Acun Ilıcalı'dan Beşiktaş'a transfer çalımı! 12 milyon euroluk yıldız Hull City'de

Tarih: 03.08.2026 - 14:56
Haber Resmi

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Beşiktaş'ın da daha önce kadrosuna katmak istediği Norveçli orta saha Jens Hjertø-Dahl'ın transferinde mutlu sona ulaştı. İngiliz ekibi, 20 yaşındaki futbolcu için bonuslarla birlikte 12 milyon euroya kadar çıkabilecek bir anlaşma sağladı.

Haber Resmi

10 yıl aradan sonra Premier Lig'de mücadele edecek olan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de transfer hareketliliği sürüyor. Şu ana dek kaleci Jack Butland, sol bek Matt Targett, Ekvadorlu ön libero Óscar Zambrano ve Japon orta saha oyuncusu Hidemasa Morita'yı kadrosuna katan Turuncu-siyahlılar; kaleci Konstantinos Tzolakis ve stoperler Lucas Herrington ile Nobel Mendy'nin transferlerini de bu hafta açıklamaya hazırlanıyor. 

10 yıl aradan sonra Premier Lig'de mücadele edecek olan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de transfer hareketliliği sürüyor. 

Şu ana dek kaleci Jack Butland, sol bek Matt Targett, Ekvadorlu ön libero Óscar Zambrano ve Japon orta saha oyuncusu Hidemasa Morita'yı kadrosuna katan Turuncu-siyahlılar; kaleci Konstantinos Tzolakis ve stoperler Lucas Herrington ile Nobel Mendy'nin transferlerini de bu hafta açıklamaya hazırlanıyor. 

Haber Resmi

ORTA SAHAYA BİR TRANSFER DAHAKadrosunu güçlendirme çalışmalarını ara vermeden sürdüren Hull City, Tromsö forması giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Jens Hjertø-Dahl'ın transferi konusunda kulüp ve oyuncu cephesiyle anlaşmaya vardı. BONUSLARLA BİRLİKTE 12 MİLYON EURO Spor Arena'nın aktardığı NRK haberine göre; Hull City bu transfer için yaklaşık 9.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek, bu meblağ bonuslarla birlikte 12 milyon euroya kadar çıkabilecek. MAÇ KADROSUNDAN ÇIKARTILDI, İNGİLTERE'YE GİTTİ Dün oynanan Aalesunds FK maçının kadrosundan çıkartılan Hjertø-Dahl'ın İngiltere'ye gittiği; sağlık kontrollerinde herhangi bir pürüze rastlanmaması ve çalışma izninin alınması durumunda resmi sözleşmeyi imzalamasının beklendiği belirtildi. 

ORTA SAHAYA BİR TRANSFER DAHA

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarını ara vermeden sürdüren Hull City, Tromsö forması giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Jens Hjertø-Dahl'ın transferi konusunda kulüp ve oyuncu cephesiyle anlaşmaya vardı. 

BONUSLARLA BİRLİKTE 12 MİLYON EURO 

Spor Arena'nın aktardığı NRK haberine göre; Hull City bu transfer için yaklaşık 9.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek, bu meblağ bonuslarla birlikte 12 milyon euroya kadar çıkabilecek. 

MAÇ KADROSUNDAN ÇIKARTILDI, İNGİLTERE'YE GİTTİ 

Dün oynanan Aalesunds FK maçının kadrosundan çıkartılan Hjertø-Dahl'ın İngiltere'ye gittiği; sağlık kontrollerinde herhangi bir pürüze rastlanmaması ve çalışma izninin alınması durumunda resmi sözleşmeyi imzalamasının beklendiği belirtildi. 

Haber Resmi

BEŞİKTAŞ DA PEŞİNDEYDİJens Hjertø-Dahl'ı geçtiğimiz sezon Beşiktaş da istemiş, ancak Norveçli orta saha oyuncusu sezonu takımında tamamlamak istediğini belirterek bu teklifi reddetmişti. PERFORMANSI Tromsö alt yapısından yetişen ve yaklaşık 3.5 yıldır A takımda forma giyen Hjertø-Dahl, bu sezon görev aldığı 17 maçta 7 gol - 2 asistlik performans sergiledi. 

BEŞİKTAŞ DA PEŞİNDEYDİ

Jens Hjertø-Dahl'ı geçtiğimiz sezon Beşiktaş da istemiş, ancak Norveçli orta saha oyuncusu sezonu takımında tamamlamak istediğini belirterek bu teklifi reddetmişti. 

PERFORMANSI 

Tromsö alt yapısından yetişen ve yaklaşık 3.5 yıldır A takımda forma giyen Hjertø-Dahl, bu sezon görev aldığı 17 maçta 7 gol - 2 asistlik performans sergiledi.