Döviz
Oyunlar
Olmazsa Olmaz
- Hava Durumu
- Sinemalar
- Kimlik Numarası
- Telefon Rehberi
- Emniyet Genel Müd
- Borsa İstanbul
- F5 Haber
- İstanbul Haritası
- Son Depremler
- Milli Piyango
- SGK Kurumu
- TSK
- Vergi Takvimi
- A.Ö.F. Sonuçları
- PTT Hizmetleri
- Vergi Sorgulama
- Memurlar.net
- KamuAjans
- TTNET
- YÖK
- Şehirlerarası Mesafe
- Karayolları Durumu
- Turkcell
- Vodafone
- Türk Telekom
- Para limanı
- Teknoloji Oku
İş Kariyer
Bahçeli tehlikeye dikkat çekti: 'Bu bir beka meselesidir, tedbir alınmalı'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aile yapısındaki değişimlerin ve düşen nüfus artış hızının Türkiye açısından ciddi bir tehdit oluşturduğunu belirterek, Türk aile yapısının korunması ve gençlerin milli kimlik ile kültür bilinci doğrultusunda yetiştirilmesi gerektiğini söyledi.
MHP lideri Devlet Bahçeli, televizyon ve sosyal medyada özgür yaşam adı altında keyfiliğin özendirildiğini belirterek, "Türk aile yapısı tehdit altında. Nüfus artış hızımız da büyük düşüşte. Bu Türkiye’nin geleceği için bir beka meselesidir. Acil tedbir alınmalı" dedi.
Temel toplumsal kurumlardan biri olan ailenin, bir milletin var oluşunun en asli unsuru olduğunu belirten Bahçeli, ailenin yapısal olarak dağılmasının, aile sorumluluklarının bir yük gibi algılanmasının, özgür yaşam adı altında keyfiliğin özendirilmesinin Türk aile yapısı için çok önemli ve göz ardı edilemeyecek bir tehdit olduğunu söyledi.
YAPIYI DERİNDEN ETKİLİYOR
İçinde bulunduğumuz süreçte bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de aile yapısını derinden etkileyen değişkenlerin ortaya çıktığına dikkati çeken Bahçeli, "Televizyon programları, bilgisayar ve internet ağları üzerindeki sosyal medya platformları, LGBTQ+ gibi etkenler Türk aile yapısını olumsuz yönde etkilemektedir" diye konuştu.
ÜLKE İÇİN BEKA MESELESİ
Türk aile yapısının söz konusu tehditlere karşı korunması gerektiğini dile getiren Bahçeli, ülkemizin önümüzdeki yıllara ait nüfus projeksiyonlarının ciddi alarm verdiğini de dile getirerek, "Nüfus artış hızımızda büyük bir düşüş gözlenmekte. Bu durum bir beka meselesidir ve buna yönelik tedbirler ivedilikle alınmalıdır" dedi.
GENÇLER HEBA OLMAMALI
Türkiye’nin geleceği olan gençlerin heba olmasını, kayıp bir nesil hâline dönüşmesini engelleyecek tedbirlerin alınmasını isteyen Bahçeli, "Öncelikli olarak aile yapımızı korumalıyız. ‘Türk ve Türkiye Yüzyıl’ını inşa ederken her şeyden önce milli kimlik ve kültür bilincine sahip Türk gençliğini yetiştirmemiz gerekir" ifadelerini kullandı.
"EĞİTİM İRADE SAHİBİ İNSANI HAKİKATE YÖNELTME İŞİDİR"
MHP lideri, "Kadim geleneklerin özüne bağlı kalarak onları uygun bir biçimde yeniden inşa etmek ve geleceğe taşımak insanımız adına bize önemli sorumluluklar yüklüyor.
Çünkü değerler uzun dönemli kültürel yönelimleri olduğu kadar inançları, bilgiyi, duyguları, algılamaları, tavır ve tutumları da içermektedir. Bunlar hayatımızın anlam evreni, tercihlerimizi ve eylemlerimizi belirleyecek kılavuzlardır. Bu bağlamda eğitim, irade sahibi insanın iradesini hakikate yöneltme işidir.
Temel hedef ise sorumluluk sahibi insanın bir değer dünyası içinde yetiştirilmesi ve bunun planlanmasıdır" sözlerini de sarf etti.
Karanlık Mod
İnternet Medyası
- Patronlar Kulübü
- Bir Gazete
- Mynet
- Haberler.com
- Onedio
- Acunn
- Sondakika.com
- Haber7.com
- HaberZamanı
- Ensonhaber.com
- İnternetHaber.com
- İto Haber
- CNNturk.com.tr
- Ntvmsnbc
- Ulusalpost.com
- Haberay.com
- Haber3.com
- Haberself.com
- T24.com.tr
- HaberinAdresi.com
- Odatv.com
- Netgazete
- Yeni Mesaj
- HaberAktuel.com
- Gazete Şok
- F5 Haber
- Son Mühür
- Ulu Savunma
Spor Siteleri
- Gazetekeyfi Spor
- İddaa
- SporX.com
- Fanatik
- NTV Spor
- Ligtv
- Fotomaç
- AjansSpor
- Skor Sözcü
- Super FB
- Antu.com
- Fenerbahce.org
- Galatasaray.org
- Webaslan.com
- ultrAslan.com
- GSGazete
- Bjk.com.tr
- Duhuliye
- Karakartal
- Kartalhaber
- Bordomavi.net
- Bordomavi Forum
- Bursaspor
- TransferMarkt
- Fotospor
- SporxTV
- Futbol Arena
- Motorsport
- Türkiye Jokey Kulübü
- Hakemin Sesi
- Sahadan
- Spormax
- Maçkolik
- Bilyoner