Döviz
Oyunlar
Olmazsa Olmaz
- Hava Durumu
- Sinemalar
- Kimlik Numarası
- Telefon Rehberi
- Emniyet Genel Müd
- Borsa İstanbul
- F5 Haber
- İstanbul Haritası
- Son Depremler
- Milli Piyango
- SGK Kurumu
- TSK
- Vergi Takvimi
- A.Ö.F. Sonuçları
- PTT Hizmetleri
- Vergi Sorgulama
- Memurlar.net
- KamuAjans
- TTNET
- YÖK
- Şehirlerarası Mesafe
- Karayolları Durumu
- Turkcell
- Vodafone
- Türk Telekom
- Para limanı
- Teknoloji Oku
İş Kariyer
Barış Alper için İstanbul’dalar! Cimbom’a Ada’dan dev teklif
Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan ekibi Neom ile yaşanan transfer krizinin ardından Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Barış Alper Yılmaz için Premier Lig devleri resmi olarak harekete geçti. 26 yaşındaki milli futbolcu için Everton yetkilileri masayı ısıtacak bir teklifle İstanbul'a çıkarma yaptı.
Geçen sezon başı Suudi Arabistan'ın NEOM takımına transferi konusunda takımı Galatasaray ile büyük bir kriz yaşayan Barış Alper Yılmaz için bu sezon nasıl bir yol haritası izleneceği merak edilirken, oyuncunun adı peş peşe transfer iddialarına karıştı.
Sarı-kırmızılı ekibin kadro planlamasında yer alan milli futbolcuya Avrupa'dan ilginin artması, yönetimi alternatif senaryolar üzerinde çalışmaya yöneltti. Geçen sezon transfer döneminde Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerle adı sıkça gündeme gelen Barış Alper Yılmaz'a bu kez Avrupa kulüpleri talip oldu.
Takvim'de yer alan habere göre; Fransa Ligue 1 ekiplerinden Monaco ile İngiltere Premier Lig'den bazı kulüpler, 26 yaşındaki futbolcu için Galatasaray'a sözlü ilgi bildiriminde bulundu. Barış Alper Yılmaz'ın da kulübün ekonomik beklentilerini göz önünde bulundurarak kariyerini Avrupa'da sürdürmeye sıcak baktığı öğrenildi.
Öte yandan Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Tottenham ve Fulham'ın transfer listesinin ilk sıralarına yerleştirdi. Burhan Can Terzi'nin haberine göre ise 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Everton yetkililerinin İstanbul'a gelerek 35 milyon sterlinlik iddialı bir teklifi masaya sunduğu belirtildi.
Ada kulüplerinin yakından takip ettiği ve oyuncu cephesiyle ilk temasları kurmaya hazırlandığı bu sürecin ayrılıkla sonuçlanması, sarı-kırmızılı kulübün elini hem finansal açıdan hem de kadro mühendisliği açısından büyük ölçüde rahatlatacak.
Barış Alper Yılmaz'ın yüksek bir bonservis bedeliyle takımdan ayrılması halinde Galatasaray yönetimi, bu kaynağı ve açılacak alanı doğrudan hedeflenen yıldızlara yönlendirerek Fenerbahçe ile transfer yarışında olduğu Rafael Leao'nun yanı sıra Can Uzun operasyonlarına da resmiyet ve hız kazandıracak.
İddiaya göre Galatasaray, Milan'a 5 milyon euro kiralama bedeli ve satın alma opsiyonunu içeren bir teklif sundu. İtalyan ekibi ise opsiyonun zorunlu satın alma maddesine çevrilmesini isterken, bu madde için 40 milyon euro talep ediyor. Taraflar arasındaki görüşmelerin Barış Alper Yılmaz'ın transfer sürecine bağlı olarak şekillenmesi bekleniyor.
Karanlık Mod
İnternet Medyası
- Patronlar Kulübü
- Bir Gazete
- Mynet
- Haberler.com
- Onedio
- Acunn
- Sondakika.com
- Haber7.com
- HaberZamanı
- Ensonhaber.com
- İnternetHaber.com
- İto Haber
- CNNturk.com.tr
- Ntvmsnbc
- Ulusalpost.com
- Haberay.com
- Haber3.com
- Haberself.com
- T24.com.tr
- HaberinAdresi.com
- Odatv.com
- Netgazete
- Yeni Mesaj
- HaberAktuel.com
- Gazete Şok
- F5 Haber
- Son Mühür
- Ulu Savunma
Spor Siteleri
- Gazetekeyfi Spor
- İddaa
- SporX.com
- Fanatik
- NTV Spor
- Ligtv
- Fotomaç
- AjansSpor
- Skor Sözcü
- Super FB
- Antu.com
- Fenerbahce.org
- Galatasaray.org
- Webaslan.com
- ultrAslan.com
- GSGazete
- Bjk.com.tr
- Duhuliye
- Karakartal
- Kartalhaber
- Bordomavi.net
- Bordomavi Forum
- Bursaspor
- TransferMarkt
- Fotospor
- SporxTV
- Futbol Arena
- Motorsport
- Türkiye Jokey Kulübü
- Hakemin Sesi
- Sahadan
- Spormax
- Maçkolik
- Bilyoner