Atatürk 100

Bebeğini kaybetmişti! Berfu Yenenler'den yürek burkan açıklama

Tarih: 01.08.2026 - 15:58

Geçtiğimiz günlerde üçüncü bebeğini 12 haftalık hamileliğinde kaybeden Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından sessizliğini bozdu. Sıkıntılı günler geçiren Yenenler "Yaşadığım en zor dönemlerden biriydi" dedi.

Haber Resmi

Ünlü oyuncu Eser Yenenler ile Miss Turkey 2015 dördüncü güzeli Berfu Yıldız, 2019 yılında nikah masasına oturmuştu.

Haber Resmi

Aynı yıl ilk çocukları Kuzey'i kucaklarına alan çift, 2021'de dünyaya gelen ikinci oğullarına ise Mete adını verdi.

Haber Resmi

Berfu Yenenler, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda üçüncü çocuk planlarıyla ilgili soruya "Kısmet" cevabını vermişti.

Haber Resmi

Eser Yenenler ise kalabalık aile hayalini dile getirerek, "Allah kısmet ederse çok çocuklu bir aile olmak istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Haber Resmi

HAMİLELİK İDDİASINI DOĞRULADI

Geçtiğimiz haftalarda Berfu Yenenler'in üçüncü bebeğine hamile olduğu yönündeki iddialar magazin gündemine yansımıştı. İddialar karşısında sessizliğini koruyan Yenenler, yaptığı açıklamayla hem hamile olduğunu hem de bebeğini kaybettiğini duyurdu.

Haber Resmi

"12 HAFTANIN SONUNDA HAMİLELİĞİM SON BULDU"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Berfu Yenenler, şu ifadeleri kullandı:

"Bir süredir gözlerden uzaktaydık. Bazılarınız sebebini tahmin etti, bazılarınız ise çıkan haberlerden öğrendi. Yanlış bilgilerin önüne geçmek için bu açıklamayı yapıyoruz."

Yenenler, açıklamasının devamında, "Hamileydim ancak çok zor geçen ve komplikasyonlarla mücadele ettiğimiz 12 haftanın sonunda hamileliğim son buldu. Çok şükür ben sağlıklıyım, hepimiz iyiyiz" dedi.

Ünlü isim, çocukları Kuzey ve Mete'nin yaşananlardan habersiz olduğunu belirterek, "En kısa zamanda daha sağlıklı ve mutlu günlerde yeniden buluşuruz. Desteğiniz çok kıymetli" ifadelerini kullandı.

Haber Resmi

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Yaşadığı kaybın ardından sosyal medyaya ara veren Berfu Yenenler, takipçilerinden gelen "İyi misin?" mesajlarının ardından yeniden paylaşım yaptı.

Haber Resmi

"AĞUSTOS HEPİMİZE İYİ GELSİN"

Toparlanmaya başladığını belirten Yenenler, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Kendimi 1 Ağustos'a hazırlamıştım. Hadi ağustos hepimize iyi gelsin. Yaralarımızı sarsın, sarmalasın. Bu süreçte mesajlarınız resmen beni iyileştirdi. Ben de sizi çok özledim. Ağustosta arayı kapatalım. Bugün hem neler olduğunu anlatırım hem de yavaş yavaş yeniden kavuşuruz."