Atatürk 100

Dünya Kupası'nda facianın eşiğinden dönüldü! Arjantin'in sahasına yıldırım düştü

Tarih: 19.07.2026 - 00:07

Futbolseverler, 2026 FIFA Dünya Kupası finali için geri sayımına devam ederken Arjantin adına faciadan dönüldü.

Haber Resmi

ABD'nin New York kentinde etkili olan fırtına İspanya ve Arjantin'in hazırlıklarını olumsuz etkiledi.

Haber Resmi

ANTRENMAN PLANLARINDA DEĞİŞİKLİK ZORUNLULUĞU

2026 FIFA Dünya Kupası'nda yarın New York New Jersey Stadı'nda oynanacak final maçı için hazırlıklarını sürdüren İspanya ve Arjantin, antrenman planlamalarında değişikliğe gitmek zorunda kaldı.

İspanya'nın TSİ 18.00'de başlaması planlanan sabah antrenmanı fırtına nedeniyle iptal edildi.

Haber Resmi

ARJANTİN, SAATLER SONRA YAPABİLDİ

Arjantin'in TSİ 17.00'deki antrenmanı ise 2,5 saat ertelendikten sonra yapılabildi.

Haber Resmi

SAHAYA YILDIRIM DÜŞTÜ

Bu arada Arjantin'in çalışma yapacağı sahaya sağanak devam ederken yıldırım düştü.

Haber Resmi

KUPAYI KAZANANA İLK KEZ YÜZÜK VERİLECEK

2026 Dünya Kupası'nda şampiyon olan takımın oyuncularına turnuva tarihinde ilk kez şampiyonluk yüzüğü verilecek.

Şampiyonluk seremonisinde, kupa ve madalyaların yanı sıra İspanya veya Arjantin'in teknik direktörü ve kaptanı geçici bir replika yüzük alacak. Kişiselleştirilen 30 yüzük daha sonra belirlenecek bir tarihte şampiyonlara teslim edilecek.

Yüzüğün bir tarafında Dünya Kupası'nın yer alacağı, diğer tarafında ise kazanan takımı yansıtacak özel bir tasarımın bulunacağı belirtildi.