Döviz
Oyunlar
Olmazsa Olmaz
- Hava Durumu
- Sinemalar
- Kimlik Numarası
- Telefon Rehberi
- Emniyet Genel Müd
- Borsa İstanbul
- F5 Haber
- İstanbul Haritası
- Son Depremler
- Milli Piyango
- SGK Kurumu
- TSK
- Vergi Takvimi
- A.Ö.F. Sonuçları
- PTT Hizmetleri
- Vergi Sorgulama
- Memurlar.net
- KamuAjans
- TTNET
- YÖK
- Şehirlerarası Mesafe
- Karayolları Durumu
- Turkcell
- Vodafone
- Türk Telekom
- Para limanı
- Teknoloji Oku
İş Kariyer
Eyyam -ı Bahur sıcakları geliyor! O illere dikkat: Termometreler sıcaktan eriyecek
Türkiye "Eyyam-ı Bahur" sıcaklarının etkisi altına girecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yayımladığı son verilere göre, termometreler 40 derecenin üzerine çıkacak.
Temmuz ayında adeta kış esintilerinin yaşandığı günler Ağurtos'un gelmesiyle geride kaldı. Yaz mevsiminin son ayı kavurucu sıcaklarla geldi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden (MGM) yapılan son haftalık tahmine göreyse sıcaklıklar yurdun iç kesimlerin biraz artış gösterecek.
Genellikle mevsim normallerinde seyredecek sıcaklıkların, güney ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor.
EYYAM-I BAHUR SICAKLARI GELİYOR
Yurt genelinde ağustosun ilk günlerinden itibaren "Eyyam-ı Bahur" sıcakları olarak bilinen bunaltıcı sıcak hava etkili olacak.
Özellikle Güneydoğu Anadolu'da 40 derecenin üzerindeki sıcaklıklar ve İstanbul'da yüksek nemin yol açacağı bunaltıcı hava koşullarıyla karşı karşıya kalacak.
NE ZAMAN BİTECEK?
Meteoroloji uzmanlarına göre 31 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında etkili olan eyyam-ı bahur sıcakları, ağustosun ilk haftasının ardından kademeli olarak zayıflamaya başlayacak, sıcak hava dalgasının şiddetinin azalması ve sıcaklıkların kademeli olarak mevsim normallerine yaklaşması bekleniyor.
O İLLERDE REKOR KIRILACAK
Güneydoğu Anadolu, hafta boyunca Türkiye'nin en sıcak bölgesi olma özelliğini koruyor: Şanlıurfa, Mardin, Şırnak, Diyarbakır: 40-42°C, Malatya: Merkezde 40°C, Adana, Antalya, Mersin (Akdeniz): 37-40°C, İstanbul, İzmir, Ankara: 30-37°C arası olacak.
BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?
Yurdun kuzey kesimlerinde parçalı, yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bolu, Karabük, Rize, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri, Ordu, Giresun ve Trabzon’un iç ve yüksek kesimleri ile Iğdır’ın güney, Ağrı’nın doğu kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Genellikle mevsim normalleri civarında, doğu ve güneydoğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
MARMARA VE EGE'YE KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI
Genellikle kuzeyli, güney ve doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege ile Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetli (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.
Karanlık Mod
İnternet Medyası
- Patronlar Kulübü
- Bir Gazete
- Mynet
- Haberler.com
- Onedio
- Acunn
- Sondakika.com
- Haber7.com
- HaberZamanı
- Ensonhaber.com
- İnternetHaber.com
- İto Haber
- CNNturk.com.tr
- Ntvmsnbc
- Ulusalpost.com
- Haberay.com
- Haber3.com
- Haberself.com
- T24.com.tr
- HaberinAdresi.com
- Odatv.com
- Netgazete
- Yeni Mesaj
- HaberAktuel.com
- Gazete Şok
- F5 Haber
- Son Mühür
- Ulu Savunma
Spor Siteleri
- Gazetekeyfi Spor
- İddaa
- SporX.com
- Fanatik
- NTV Spor
- Ligtv
- Fotomaç
- AjansSpor
- Skor Sözcü
- Super FB
- Antu.com
- Fenerbahce.org
- Galatasaray.org
- Webaslan.com
- ultrAslan.com
- GSGazete
- Bjk.com.tr
- Duhuliye
- Karakartal
- Kartalhaber
- Bordomavi.net
- Bordomavi Forum
- Bursaspor
- TransferMarkt
- Fotospor
- SporxTV
- Futbol Arena
- Motorsport
- Türkiye Jokey Kulübü
- Hakemin Sesi
- Sahadan
- Spormax
- Maçkolik
- Bilyoner