Atatürk 100

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: 'Transfer yapmayacağım' mı dedim?

Tarih: 29.07.2026 - 13:06

Alman futbolcu Jamal Musiala'nın transferiyle ilgili olarak Galatasaray Başkanı Dursun Özbek son noktayı koydu. Özbek, "Yolumuzda ilerliyoruz. 'Transfer yapmayacağım' mı dedim! Bazıları aynı oyunu sahneye koyuyor." dedi

Haber Resmi

Jamal Musiala'nın Galatasaray'a transfer olacağına dair haberler gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı-kırmızılılar ise yıldız futbolcu hakkındaki iddiaları yalanlamıştı. Başkan Dursun Özbek, Musiala'ya dair ilk kez konuştu.

Levent Tüzemen, Sabah'ta Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile görüşmesini anlattı. Özbek, Musiala ile ilgili soruya şu cevabı verdi:

"Musiala gündemde yok. Böyle gündem yaratıyorlar. Her sene aynı şeylerle karşı karşıya geliyorum. Hep, 'transferler nerede kaldı, ne oluyor' deniyor. Sonuçta transferi yapıp şampiyon oluyoruz 4 yıldır."

"Tabii ki yapacağız transferleri, herkes görecek. Yapmadan bırakmam. Oyuncu araştırmalarımız var, planlamalarımız var. Nasıl yapacağımızı biliyoruz. Biz doğru bildiğimiz yoldan şaşmıyoruz."

"Yolumuzda ilerliyoruz. 'Transfer yapmayacağım' mı dedim! Bazıları aynı oyunu sahneye koyuyor. Alıştık. Herkes konuşuyor da 10+4 kuralını bilmiyorlar mı? Planlı ilerliyoruz."

Musiala 174 gün sahalardan uzak kaldı

23 yaşındaki Jamal Musiala, geçtiğimiz yıl temmuz ayında Kulüpler Dünya Kupası'nda sakatlanmış ve Aralık ayında sahalara geri dönebilmişti. Musiala, bu süreçte 174 gün sahalardan uzak kalmıştı.

Bayern Münih'te geride kalan sezonda 24 maçta süre bulan Jamal Musiala, 5 gol attı ve 6 asist yaptı.