Döviz
Oyunlar
Olmazsa Olmaz
- Hava Durumu
- Sinemalar
- Kimlik Numarası
- Telefon Rehberi
- Emniyet Genel Müd
- Borsa İstanbul
- F5 Haber
- İstanbul Haritası
- Son Depremler
- Milli Piyango
- SGK Kurumu
- TSK
- Vergi Takvimi
- A.Ö.F. Sonuçları
- PTT Hizmetleri
- Vergi Sorgulama
- Memurlar.net
- KamuAjans
- TTNET
- YÖK
- Şehirlerarası Mesafe
- Karayolları Durumu
- Turkcell
- Vodafone
- Türk Telekom
- Para limanı
- Teknoloji Oku
İş Kariyer
Guyana açıklarında 116 kişilk yolcu feribotu alabora oldu
Güney Amerika ülkesi Guyana'da 116 yolcu taşıyan MV Barima isimli feribot, Georgetown-Port Kaituma seferi sırasında alabora oldu. Yetkililer, şimdiye kadar 53 kişinin kurtarıldığını açıkladı.
Guyana açıklarında meydana gelen feribot kazası, ülkede büyük endişeye yol açtı. Başkent Georgetown'dan Port Kaituma'ya gitmek üzere hareket eden yolcu feribotunun alabora olması üzerine deniz ve hava unsurlarının katılımıyla kapsamlı bir arama kurtarma operasyonu başlatıldı.
Yetkililer, onlarca kişinin güvenli şekilde kurtarıldığını açıklarken, diğer yolculara ulaşılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü bildirdi.
FERİBOT SEFER SIRASINDA ALABORA OLDU
MV Barima isimli yolcu feribotu, Georgetown ile Port Kaituma arasındaki seferini gerçekleştirdiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle alabora oldu.
Kazada feribotta bulunan yolcu ve mürettebat için acil durum ilan edilirken, olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.
ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
Guyana Bayındırlık Bakanı Juan Edghill, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yerel saatle 23.00 sıralarında acil durum ihbarının alınmasının ardından ekiplerin hızla harekete geçtiğini belirtti.
Edghill, feribotta bulunan yolcular ve mürettebatın kurtarılması amacıyla denizde geniş kapsamlı arama kurtarma çalışmalarının başlatıldığını ifade etti.
FERİBOTTA 250 CAN YELEĞİ BULUNUYORDU
Yetkililer, 1939 yılında inşa edilen MV Barima'da 17 kişilik mürettebatın görev yaptığını açıkladı.
Feribotta güvenlik amacıyla 250 can yeleğinin yanı sıra 2 sert cankurtaran botu ve 6 şişirilebilir cankurtaran botunun bulunduğu bildirildi.
53 KİŞİ KURTARILDI
Guyana Başbakanı Mark Phillips, kazanın ardından yaptığı açıklamada şimdiye kadar 53 kişinin sağ olarak kurtarıldığını duyurdu.
Phillips, diğer yolculara ulaşılması için arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüğünü belirterek, gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.
Kazanın nedenine ilişkin resmi inceleme başlatılırken, feribotun alabora olmasına yol açan etkenin yapılacak teknik araştırmaların ardından netlik kazanması bekleniyor.
Karanlık Mod
İnternet Medyası
- Patronlar Kulübü
- Bir Gazete
- Mynet
- Haberler.com
- Onedio
- Acunn
- Sondakika.com
- Haber7.com
- HaberZamanı
- Ensonhaber.com
- İnternetHaber.com
- İto Haber
- CNNturk.com.tr
- Ntvmsnbc
- Ulusalpost.com
- Haberay.com
- Haber3.com
- Haberself.com
- T24.com.tr
- HaberinAdresi.com
- Odatv.com
- Netgazete
- Yeni Mesaj
- HaberAktuel.com
- Gazete Şok
- F5 Haber
- Son Mühür
- Ulu Savunma
Spor Siteleri
- Gazetekeyfi Spor
- İddaa
- SporX.com
- Fanatik
- NTV Spor
- Ligtv
- Fotomaç
- AjansSpor
- Skor Sözcü
- Super FB
- Antu.com
- Fenerbahce.org
- Galatasaray.org
- Webaslan.com
- ultrAslan.com
- GSGazete
- Bjk.com.tr
- Duhuliye
- Karakartal
- Kartalhaber
- Bordomavi.net
- Bordomavi Forum
- Bursaspor
- TransferMarkt
- Fotospor
- SporxTV
- Futbol Arena
- Motorsport
- Türkiye Jokey Kulübü
- Hakemin Sesi
- Sahadan
- Spormax
- Maçkolik
- Bilyoner