Atatürk 100

Hava Durumu (24-07-2026)

Tarih: 24.07.2026 - 09:07
Haber Resmi

Marmara Bölgesinde sağanak yağışlar görülüyor. Gündüz sıcaklıkları bölgede en yüksek 29-30 derecelerde ölçülüyor. Cumartesi günü yine yağışların etkili olması, sıcaklıkların birkaç derece daha düşmesi bekleniyor.

Gelişmelerden anında haberdar olun.

Ege Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Günün en yüksek sıcaklıkları İzmir’de 34, Denizli ve Muğla’da 33, Afyonkarahisar’da 28 derece.

Akdeniz Bölgesinde parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Gündüz sıcaklıkları Antalya ve Adana’da 35, Kahramanmaraş’ta 38 derece.

İç Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava var. Bölgenin batı kesimlerinde yerel yağışlar görülebilir. Sıcaklık Ankara’da 29, Kayseri’de 32, Sivas’ta 31 derece. Cumartesi günü yağışların bölge genelinde görülmesi bekleniyor.

Karadeniz Bölgesinde sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklıklar ise Bolu ve Trabzon’da 27, Samsun’da 29 derece.

Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey kesimlerinde yağışlar etkili olurken bölgenin kalanında güneş görülüyor. Gündüz sıcaklıkları Kars’ta 27, Malatya ve Elazığ’da 36, Hakkari’de 33 derece.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde güneşli bir gökyüzü hakim. Gündüz sıcaklıkları Gaziantep’te 38, Diyarbakır’da 40, Şanlıurfa’da 41 derece. Bölge halkının sıcak çarpmasına karşı dikkatli olmasında fayda var.