Döviz
Oyunlar
Olmazsa Olmaz
- Hava Durumu
- Sinemalar
- Kimlik Numarası
- Telefon Rehberi
- Emniyet Genel Müd
- Borsa İstanbul
- F5 Haber
- İstanbul Haritası
- Son Depremler
- Milli Piyango
- SGK Kurumu
- TSK
- Vergi Takvimi
- A.Ö.F. Sonuçları
- PTT Hizmetleri
- Vergi Sorgulama
- Memurlar.net
- KamuAjans
- TTNET
- YÖK
- Şehirlerarası Mesafe
- Karayolları Durumu
- Turkcell
- Vodafone
- Türk Telekom
- Para limanı
- Teknoloji Oku
İş Kariyer
Trump ile Netanyahu'nun kritik görüşmesi sona erdi! Beyaz Saray'dan ilk açıklama
ABD Başkanı Donald Trump, Washington'da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi. Beyaz Saray görüşmenin "verimli ve olumlu" geçtiğini açıklarken, Netanyahu'ya yönelik protestolar da dikkat çekti.
Gelişmelerden anında haberdar olun.
ABD Başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham'ın cenaze töreni için Washington'da bulunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu Beyaz Saray'da ağırladı. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmeye ABD yönetiminin üst düzey isimleri de katıldı.
BEYAZ SARAY'DAN 'OLUMLU' AÇIKLAMASI
Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Trump'ın hem Netanyahu hem de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile gerçekleştirdiği görüşmelerin "verimli ve olumlu" geçtiğini bildirdi.
Trump ile Netanyahu arasındaki görüşme basına kapalı yapıldı.
ÜST DÜZEY İSİMLER DE KATILDI
İsrail Başbakanlık Ofisi tarafından paylaşılan fotoğraflara göre görüşmede, ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, Dışişleri Bakanı Marco Rubio, CIA Direktörü John Ratcliffe ve Trump'ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff'un da aralarında bulunduğu üst düzey yetkililer yer aldı.
NETANYAHU'YA PROTESTO
Görüşme sürerken Beyaz Saray önünde toplanan kalabalık bir grup, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu protesto etti.
Trump, son günlerde yaptığı açıklamalarda Netanyahu'ya yönelik eleştirilerini kamuoyu önünde dile getirmişti.
ABD Başkanı, Türkiye'ye F-35 satılmasına karşı çıkan Netanyahu'ya, "Kimse bana ne satıp satmayacağımı söyleyemez. Türkiye büyük bir müttefikimiz." sözleriyle yanıt vermişti.
Trump, İran'daki Kaz Dağı'nın hedef alınmasına ilişkin Netanyahu'nun açıklamalarını da eleştirerek, "Bibi'nin bunu açıktan duyurduğunu gördüm. Ben de, 'Neden bunu sadece bana söylemiyorsun? Neden bunu tüm dünyaya duyurmak zorundasın?' dedim." ifadelerini kullanmıştı.
Karanlık Mod
İnternet Medyası
- Patronlar Kulübü
- Bir Gazete
- Mynet
- Haberler.com
- Onedio
- Acunn
- Sondakika.com
- Haber7.com
- HaberZamanı
- Ensonhaber.com
- İnternetHaber.com
- İto Haber
- CNNturk.com.tr
- Ntvmsnbc
- Ulusalpost.com
- Haberay.com
- Haber3.com
- Haberself.com
- T24.com.tr
- HaberinAdresi.com
- Odatv.com
- Netgazete
- Yeni Mesaj
- HaberAktuel.com
- Gazete Şok
- F5 Haber
- Son Mühür
- Ulu Savunma
Spor Siteleri
- Gazetekeyfi Spor
- İddaa
- SporX.com
- Fanatik
- NTV Spor
- Ligtv
- Fotomaç
- AjansSpor
- Skor Sözcü
- Super FB
- Antu.com
- Fenerbahce.org
- Galatasaray.org
- Webaslan.com
- ultrAslan.com
- GSGazete
- Bjk.com.tr
- Duhuliye
- Karakartal
- Kartalhaber
- Bordomavi.net
- Bordomavi Forum
- Bursaspor
- TransferMarkt
- Fotospor
- SporxTV
- Futbol Arena
- Motorsport
- Türkiye Jokey Kulübü
- Hakemin Sesi
- Sahadan
- Spormax
- Maçkolik
- Bilyoner