Korona Virüs

Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkan virüs, Korona virüs veya 2019 Aralık ayında çıktığı için "Covid 19" olarak adlandırılıyor.

Covid 19 salgını bahar aylarında gelen rahatlamanın ardınan Omicron varyantının BA4 ve BA5 gibi yeni mutasyonları sebebiyle pandemi tekrar hız kazanıyor. Mutasyon nedeniyle devamlı oluşmakta olan yeni varyantların hastalık geçirmiş kişilerdeki bağışıklığı ve orjinal varyanta göre hazırlanmış aşılardaki etkinliği azaltması gibi sorunlar nedeniyle salgının tam olarak ne zaman sona ereceği şu an kesin öngörülemiyor.


Covid19 vaka sayıları ve son durum bilgisini güncel bir şekilde aşağıdaki tablodan takip edebilirsiniz:



Korona Virüs, yani Kovid19 salgını sayısal bilgileri WorldOfMeters sitesinden dakikada bir güncellenmektedir.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.